Druk hiervoor op Windows-logotoets + R en typ shutdown.exe /r /t 0 in het tekstvak voor een schone herstart. Nadat u weer bent ingelogd, zou het menu Start weer moeten werken. Soms zijn de register instellingen voor het openen van Excel bestanden onjuist.

  • Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging?
  • Wanneer de computer uit is en je wilt de computer in veilige modus opstarten omdat de computer problemen is gaan vertonen, kan je tijdens het opstarten blijvend de shift knop ingedrukt houden.
  • Het onafhankelijke journalistieke platform Meduza meldt de lijst voorstellen in handen te hebben die Oekraïense onderhandelaars dinsdag in Istanbul aan de Russische delegatie heeft overhandigd.
  • Een printer zal niet een virus kunnen hebben, de software mogelijk wel.

Om precies te weten waarmee je akkoord gaat, zou je de gehele service-overeenkomst moeten doorlezen. Ja, tenzij je de oude Android-telefoon nog hebt en kunt gebruiken. Het vervelende is dat WhatsApp automatisch kiest voor de cloudopslag van je telefoon. Op een Android is dat standaard Google Drive, op een iPhone iCloud. In stap 2 in het proces kies je onder ‘Leveringsmethode’ voor ‘Downloadlink verzenden via e-mail’.

Russische Hoofdonderhandelaar: Oekraïne Bereid Aan Onze Belangrijkste Eisen Te Voldoen

Typ een naam voor de nieuwe waarde en druk vervolgens op ENTER. Het register is opgebouwd volgens een hiërarchische boomstructuur, en bestaat uit sleutels en subsleutels, componenten en waarde-ingangen. Maak altijd een back-up van het register voordat je hierin wijzigingen aanbrengt. Het register in Windows, 64-Bit Edition is verdeeld in 32-bit en 64-bit sleutels.

Controleer De Policies In Het Register

Toch, de vraag is of een registry cleaner eigenlijk wel het juiste gereedschap is. Belangrijke componenten van het Windows besturingssysteem zijn de beveiligde systeembestanden. Zodra een systeembestand niet goed meer functioneert of zelfs ontbreekt, kunnen er allerlei problemen en foutmeldingen in Windows ontstaan.

En windows hersteld je dll files, zodat je alles weer kan gebruiken. Volgens die gebruiker was dit ook mogelijk NA een herstart… De scanners op virustotal geven meer informatie omtrent het bestand zelf in deze.. Het is dus geen virus, want dan zou hij niet in Sys32 staan staat op de bovengenoemde website https://windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/kernelbase.

Er valt nauwelijks nog te werken met deze computer, kunnen we opnieuw beginnen zodat ik uiteindelijk een goed werkende computer heb met alles wat er op stond/staat? Er staan veel belangrijke dingen op, mijn man is in 2017 overleden en hier staat alles op….hoop ik tenminste nog. Ik zorg er eigenlijk altijd wel voor dat de computer alle updates krijgt, dus of het dat was….